Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Binnen de Vrijwilligerscentrale Houten zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

'Algemeen'

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kunt je of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul de gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met de vacaturebank via 030 700 1500 of via vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee je kunt Inloggen zie je naast de login button de optie wachtwoord vergeten. Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten. Verdere instructies ontvangt je per email. Controleer voor de zekerheid ook je spam box.

Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar je mee inlogt.

Hoe kan ik mijn account bij de Vrijwilligerscentrale opheffen?

Zodra je ingelogd bent kan je bij je profiel je definitief uitschrijven. Let wel op, dat als je dit account ook gebruikt om deel te nemen aan activiteiten bij ‘van Houten&co’ je tevens hiervoor uitgeschreven wordt. Wil je graag je profiel opheffen voor enkel de Vrijwilligerscentrale stuur dan een e-mail aan vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl.

'Vacatures'

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoekfilters links op de Vacature pagina kun je jouw zoekopdracht verfijnen. Ook kan je direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Als je op “Reageren” drukt kun je direct een bericht sturen naar de organisatie. Om te kunnen reageren op een vacature moet je ingelogd zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat je bent ingelogd. Indien dat zo is kun je na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures zien. Hier worden alle vacatures getoond waar je je voor ingeschreven hebt, daarbij zie je hier de status van jouw inschrijving terug.

Hoe kan ik zelf als organisatie een vacature toevoegen?

Organisaties kunnen zelf vacatures plaatsen. Dit kan allleen als je je eerst registreert bij ons. Vul daarvoor het formulier in via www.vanhoutenenco.nl/vrijwilligers en wij sturen je binnen enkele dagen de inloggegevens toe. Hiermee kun je inloggen en vacatures plaasten. De vacaturebank controleert altijd de vacatures voordat deze online zichtbaar zijn.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Houten via 030 700 1500 of vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl.

'Overig'

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Je kunt contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Houten via 030 700 1500 of mailen naar vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl.